Ledig stilling: Soussjef
Vi søker etter en dyktig og lidenskapelig Soussjef til vårt team på den nye sjømatrestauranten Fangst!
Som Soussjef vil du ha en sentral rolle i vårt kjøkken, hvor du vil være ansvarlig for å assistere sjefskokken med planlegging, tilberedning og presentasjon av matretter av høy kvalitet. Vi ser etter en kreativ og erfaren individ som kan inspirere og motivere vårt team til å oppnå kulinariske høyder.
Bidra til utvikling av menyer og oppskrifter
Overvåke kvaliteten på matlaging og presentasjon
Veilede og trene kjøkkenteamet
Sikre overholdelse av mattrygghetsstandarder og retningslinjer for hygiene
Administrere lagerbeholdning og bestillinger av ingredienser
Samarbeide tett med andre avdelinger for å sikre sømløs drift
Minimum 3 års erfaring som Sous Chef eller tilsvarende stilling
Sterke ferdigheter innen matlaging og matlagingsteknikker
Evne til å arbeide under press og opprettholde høy standard for kvalitet
Utmerket ledelses- og kommunikasjonsevner
Kunnskap om mattrygghet og hygienepraksis
Fleksibel timeplan, inkludert kvelder, helger og helligdager
Hvis du er lidenskapelig opptatt av mat, har erfaring med ledelse og ønsker å være en del av et dynamisk kjøkkenteam, send oss din CV og søknad snarest mulig. Vi gleder oss til å høre fra deg!
Søknadsfrist: Omgående
Kontaktinformasjon: post@tastetromso.no