Julebord

Planlegger dere årets julebord? Hvis dere leter etter den perfekte restauranten i Tromsø, har vi flere alternativer med fantastiske julemenyer. Hver meny gjenspeiler den unike kulinariske stilen til restauranten og utnytter de beste sesongbaserte ingrediensene.

Hvis dere er en større gruppe og foretrekker å ha deres eget rom, tilbyr vi ulike alternativer for delvis private og private rom der dere kan nyte julemiddagen uten å bli forstyrret av andre gjester. Vårt team er tilgjengelig via e-post og telefon for å hjelpe dere med å arrangere det perfekte julebordet basert på størrelsen på gruppen deres.

Vi anbefaler å bestille i god tid, da populære datoer pleier å fylle seg raskt opp.

Pastafabrikken

Pastafabrikken er en restaurant for folk i alle aldre, med koselig atmosfære og deilig mat. Vi serverer italiensk-inspirert mat basert på lokale råvarer.

Vårt dedikerte team hos Pastafabrikken står klare til å hjelpe deg med å skreddersy din juleopplevelse.

I våre varme og koselige lokaler har vi plass til over 120 gjester. Vi har også mer sekluderte bord der vi kan hjelpe dere å arrangere deres mer private sammenkomster.

Adresse

Sjøgata 17A, 9007 Tromsø

Booking

For grupper på over 6 personer, vennligst kontakt oss på post@pastafabrikken.no eller +47 928 72 782. Mindre grupper kan booke online. For bordbestilling samme dag kontakt oss på telefon.

Book et bord

Indie

Nyt autentisk indisk mat og atmosfære i vår restaurant i Tromsø sentrum. Vår restaurant innbyr til gode sosiale stunder så vel som selve smaksopplevelsen.

Vårt dedikerte team hos Indie står klare til å hjelpe deg med å skreddersy din juleopplevelse.

Vi har en romslig restaurant med plass til hele 110 gjester. Her er det plass til både små og store grupper. På vårt delvis private rom er det plass til opptil 24 gjester.

Adresse

Grønnegata 39, 9008 Tromsø

Booking

For grupper på mer enn 8 stykker, vennligst kontakt oss på booking@indie.no eller +47 993 46 343. Mindre grupper kan booke online.

Book et bord

T Tapas

Vi har gitt våre erfarne kokker frie tøyler til å eksperimentere med smaker. De unike ingrediensene fra Nord-Norge gir en fantastisk mulighet til å lage tapas som skiller seg ut. Opplev den elektriske atmosfæren på den lokale tapasrestauranten T – Tapas.

Vårt dedikerte team hos T Tapas står klare til å hjelpe deg med å skreddersy din juleopplevelse.

Stedet har en kapasitet på 66 gjester. Vår populære restaurant er ofte anledning for selskaper og feiringer, og derfor kan det være lurt å booke bord så god i forveien som mulig.

Adresse

Stortorget 5, 9007 Tromsø

Booking

For grupper på 6 eller flere, vennligst kontakt oss på +47 77 68 27 27. Mindre grupper kan booke online.

Book et bord

Skarven Grill

Biffhuset er en restaurant med lange og stolte tradisjoner som en del av Vertshuset Skarven nede ved sjøkanten i Tromsø sentrum. Stedet har servert tradisjonell og inspirerende mat i flere tiår og bruker lokale ingredienser og mattradisjoner for å skape ekte opplevelser for byens turister og besøkende.

Restauranten har en total kapasitet på 59 gjester og har også et eget privat rom som kan reserveres.

Adresse

Strandtorget 1

Booking

For grupper på mer enn 8 stykker, vennligst kontakt oss på booking@skarven.no eller +47 77 60 07 20. Mindre grupper kan booke online.

Book et bord

Kulinarisk Teater

Kulinarisk Teater er en interaktiv restaurantopplevelse for dere som søker en kulinarisk, artig og sosial sammenkomst.

Med langbord har vi plass til 22 gjester og dersom vi benytter oss av runde bord får vi plass til 44 gjester. Kulinarisk Teater passer perfekt til alle typer arrangementer hvor man ønsker å skape minneverdige arrangementer og kurs sammen med en erfaren teatersjef.

Adresse

Strandtorget 1, 9008 Tromsø

Booking

For booking av Kulinarisk Teater, vennligst kontakt oss på booking@kulinarisketeater.no eller +47 1111 2222.

Book et bord

Arctandria

På Arctandria Sjømatrestaurant på Vertshuset Skarven, står sjømat i sentrum. Vi kan friste deg med delikatesser fra havet i Nord-Norge, sammen med en fantastisk atmosfære og koselige lokaler. Med andre ord er det det perfekte stedet for en uforglemmelig matopplevelse. Vi har også andre alternativer enn sjømat på menyen, som eksempelvis reinkjøtt.

Restauranten har en kapasitet på 74 gjester.

Adresse

Strandtorget 1, 9008 Tromsø

Booking

For grupper på mer enn 8 stykker, vennligst kontakt oss på booking@skarven.no eller +47 77 60 07 20. Mindre grupper kan booke online.

Book et bord
Det må ikke alltid være noe ekstra...

Gruppebooking når som helst

Trykk for å gå videre